Advertisement

Φωτια Σαμοσ / Επίσης, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες με super puma, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες με c130.

Φωτια Σαμοσ / Επίσης, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες με super puma, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες με c130.. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης. Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) σαμοσ φωτια τωρα: «επιχειρούν όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις της σάμου, δύο ελικόπτερα και δύο καναντέρ, έρχεται από στιγμή σε στιγμή και ένα super puma και από ότι μου είπε ο κ. Η κινητοποίηση ήταν άμεση» τόνισε. Αρχικά στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ τις προσπάθειες κατάσβεσης βοηθούν 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα.

Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) φωτιά σάμος (βιντεο) η φωτιά έχει περάσει στο χώρο του χυτα αλλά στο σημείο των αδρανών υλικών. Οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις και οι εθελοντές όλο το βράδυ. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε χθες αργά το βράδυ στη σάμο. Aug 25, 2019 · φωτιά τώρα: Την πυρκαγιά «χωρίζει» στα δύο ο δρόμος που συνδέει το βαθύ με το πυθαγόρειο.

Σάμος: Δύσκολη νύχτα λόγω της φωτιάς - Εκκενώθηκαν το ...
Σάμος: Δύσκολη νύχτα λόγω της φωτιάς - Εκκενώθηκαν το ... from www.liberal.gr
Πάντως, τις προσπάθειες κατάσβεσης, στις οποίες συμμετείχουν δεκάδες εθελοντές, δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Ο αντιπεριφερειάρχης σάμου, νίκος κατρακάζος δήλωσε στον αντ1 «δεν είναι μεγάλη η φωτιά, είναι σε πολύ δύσκολο σημείο όμως» «είναι στην πλέον τουριστική περιοχή της σάμου, το πυθαγόρειο, και κοντά σε περιοχές που υπάρχουν ξενοδοχεία. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα του σαββάτου στην περιοχή μεσόκαμπος της σάμου. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης. «επιχειρούν όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις της σάμου, δύο ελικόπτερα και δύο καναντέρ, έρχεται από στιγμή σε στιγμή και ένα super puma και από ότι μου είπε ο κ. See full list on thepressroom.gr Sep 09, 2018 · διαβάστε περισσότερα για τη μεγάλη φωτιά τώρα στη σάμο στα άρθρα: Οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις και οι εθελοντές όλο το βράδυ.

Nov 02, 2020 · φωτιά από τις 4 περίπου τα χαράματα καίει μεγάλο μέρος του καταυλισμού γύρω από το κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στη σάμο.

Επίσης, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες με super puma, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες με c130. «επιχειρούν όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις της σάμου, δύο ελικόπτερα και δύο καναντέρ, έρχεται από στιγμή σε στιγμή και ένα super puma και από ότι μου είπε ο κ. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε χθες αργά το βράδυ στη σάμο. Sep 09, 2018 · σάμος φωτιά τωρα: Η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το απόγευμα στον μεσόκαμπο στο πυθαγόρειο καίει σε τουριστική περιοχή με ξενοδοχεία και σπίτια. Sep 09, 2018 · διαβάστε περισσότερα για τη μεγάλη φωτιά τώρα στη σάμο στα άρθρα: Ο δήμαρχος του νησιού, χριστόδουλος σεβαστάκης,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «σκαϊ», δήλωσε ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης για δύο ξενοδοχεία. Aug 24, 2019 · φωτιά τώρα σάμος: Τώρα αυτή τη στιγμή η φωτιά δεν απειλεί ούτε σπίτια, ούτε ξενοδοχεία, είναι σε ένα λόφο» πρόσθεσε. Ήδη από τις 5 το απόγευμα εκκενώσαμε πέντε ξενοδοχεία, δύο γιατί πλησίασε κοντά η φωτιά, άλλα τρία προληπτικά. Αρχικά στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ τις προσπάθειες κατάσβεσης βοηθούν 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. See full list on thepressroom.gr Πάντως, τις προσπάθειες κατάσβεσης, στις οποίες συμμετείχουν δεκάδες εθελοντές, δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή.

Ο δήμαρχος του νησιού, χριστόδουλος σεβαστάκης,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «σκαϊ», δήλωσε ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης για δύο ξενοδοχεία. See full list on thepressroom.gr Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) σαμοσ φωτια τωρα: Πάντως, τις προσπάθειες κατάσβεσης, στις οποίες συμμετείχουν δεκάδες εθελοντές, δυσχεραίνουν οι δυνατοί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

ΣΑΜΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ-Η ΚΥΡΑ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΙΩΝ 1: ΛΙΜΝΗ ΑΛΥΚΗ
ΣΑΜΟΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΠΥΘΑΓΟΡΑ-Η ΚΥΡΑ ΤΩΝ ΑΜΠΕΛΙΩΝ 1: ΛΙΜΝΗ ΑΛΥΚΗ from 4.bp.blogspot.com
Τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα για να περιορίσει τη φωτιά. Αρχικά στο σημείο έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, ενώ τις προσπάθειες κατάσβεσης βοηθούν 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα. Μαίνεται η φωτιά που ξέσπασε χθες αργά το βράδυ στη σάμο. Λόγω της νύχτας αποχώρησαν τα εναέρια μέσα κατάσβεσης (4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης) και αυτή την ώρα επιχειρούν μόνο οι επίγειες δυνάμεις, δηλαδή 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες. Η απόφαση, κατά τον ίδιο, ελήφθη για προληπτικούς λόγους. Το ένα προς το βουνό, το οποίο είναι και το δυσκολότερο λόγω του δάσους και το δεύτερο προς την παραλία στην περιοχή της γλυκόριζας. Λίγο αργότερα ενισχύθηκαν οι δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση» τόνισε.

Νύχτα αγωνίας για κατοίκους και τουρίστες στη σάμο, που ξαγρύπνησαν λόγω της πυρκαγιάς. Ο καταυλισμός εκκενώθηκε και δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας δίνουν μάχη για να ελέγξουν την πυρκαγιά. More images for φωτια σαμοσ » Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης. Επίσης, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες με super puma, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες με c130. See full list on thepressroom.gr Δεκάδες είναι τα μέτωπα και στην υπόλοιπη ελλάδα, με τα κυριότερα να εντοπίζονται στις περιοχές καστρίτσα ιωαννίνων, βροντερό φλώρινας, ριόλο αχαΐας, βάρδα. Sep 15, 2020 · φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο κοντά στο κυτ της σάμου. Σημαντική είναι η συμβολή και των εναέριων μέσων, καθώς τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού. Τώρα αυτή τη στιγμή η φωτιά δεν απειλεί ούτε σπίτια, ούτε ξενοδοχεία, είναι σε ένα λόφο» πρόσθεσε. See full list on thepressroom.gr Nov 02, 2020 · φωτιά από τις 4 περίπου τα χαράματα καίει μεγάλο μέρος του καταυλισμού γύρω από το κέντρο υποδοχής και ταυτοποίησης στη σάμο. Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα.

Ο δήμαρχος του νησιού, χριστόδουλος σεβαστάκης,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «σκαϊ», δήλωσε ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης για δύο ξενοδοχεία. See full list on thepressroom.gr Λόγω της νύχτας αποχώρησαν τα εναέρια μέσα κατάσβεσης (4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης) και αυτή την ώρα επιχειρούν μόνο οι επίγειες δυνάμεις, δηλαδή 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες. Sep 09, 2018 · σάμος φωτιά τωρα: Νύχτα αγωνίας για κατοίκους και τουρίστες στη σάμο, που ξαγρύπνησαν λόγω της πυρκαγιάς.

Μαίνεται ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στη Σάμο | Ημεροδρόμος
Μαίνεται ανεξέλεγκτη πυρκαγιά στη Σάμο | Ημεροδρόμος from www.imerodromos.gr
Επίσης, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες με super puma, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες με c130. Ο δήμαρχος του νησιού, χριστόδουλος σεβαστάκης,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «σκαϊ», δήλωσε ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης για δύο ξενοδοχεία. Το ένα προς το βουνό, το οποίο είναι και το δυσκολότερο λόγω του δάσους και το δεύτερο προς την παραλία στην περιοχή της γλυκόριζας. Δεκάδες είναι τα μέτωπα και στην υπόλοιπη ελλάδα, με τα κυριότερα να εντοπίζονται στις περιοχές καστρίτσα ιωαννίνων, βροντερό φλώρινας, ριόλο αχαΐας, βάρδα. Συνδρομή παρέχουν 88 εθελοντές και 27 εθελοντικά οχήματα και 4 υδροφόρες οτα. Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης. Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) σαμοσ φωτια τωρα: Η απόφαση, κατά τον ίδιο, ελήφθη για προληπτικούς λόγους.

Ο δήμαρχος του νησιού, χριστόδουλος σεβαστάκης,μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «σκαϊ», δήλωσε ότι δόθηκε εντολή εκκένωσης για δύο ξενοδοχεία.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 31 πυροσβέστες με 13 οχήματα, καθώς και 4 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα πυρόσβεσης. Ο καταυλισμός εκκενώθηκε και δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας δίνουν μάχη για να ελέγξουν την πυρκαγιά. Μαίνεται η πυρκαγιά στη σάμο (φωτο) σαμοσ φωτια τωρα: Οι επίγειες πυροσβεστικές δυνάμεις και οι εθελοντές όλο το βράδυ. See full list on thepressroom.gr Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, θετική θεωρείται η εξασθένιση των ισχυρών ανέμων που έπνεαν στην περιοχή δυσχεραίνοντας το έργο της κατάσβεσης. Επίσης, μια ομάδα αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 8 πυροσβέστες με super puma, καθώς και τρεις ομάδες αερομεταφερόμενου πεζοπόρου τμήματος με 30 πυροσβέστες με c130. Σημαντική είναι η συμβολή και των εναέριων μέσων, καθώς τέσσερα αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα πραγματοποιούν συνεχείς ρίψεις νερού. Sep 09, 2018 · σάμος φωτιά τωρα: Sep 09, 2018 · διαβάστε περισσότερα για τη μεγάλη φωτιά τώρα στη σάμο στα άρθρα: Τεράστια επιχείρηση της πυροσβεστικής αυτή την ώρα για να περιορίσει τη φωτιά. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα. «επιχειρούν όλες οι πυροσβεστικές δυνάμεις της σάμου, δύο ελικόπτερα και δύο καναντέρ, έρχεται από στιγμή σε στιγμή και ένα super puma και από ότι μου είπε ο κ.

Posting Komentar

0 Komentar